Welke projecten heeft Iberis Projects afgerond?

Door het succes van dit bedrijf zijn er al vier projecten afgerond, waardoor huiseigenaren zijn blij gemaakt met een nieuwe aanwinst aan de prachtige Spaanse kust. Deze projecten worden ieder nu kort uitgelicht.

Iberis Village

Dit project van luxe villa’s aan de Costa del Sol is gebouwd volgens de voorkeuren van de eigenaar zelf. Hieruit zijn vijf moderne villa’s naar voren gekomen die aan de Cabopino Golf liggen. Ze hebben uitzicht op de zee en op de bergen en liggen op een toplocatie in het zonovergoten Marbella. Het ontwerp is modern en er zitten diverse eet- en loungegedeeltes in. Tevens zijn de villa’s voorzien van een volledig ingerichte keuken met hoogwaardige apparatuur. Alle woningen hebben vier slaapkamers en badkamers, een eigen tuin met zwembad, zonnige terrassen en een onvergetelijk uitzicht over de Middellandse Zee.

IBERIS VILLAGE Projects

Project Elviria

Het tweede afgeronde project is Project Elviria, wat gaat om een woning van 1000 vierkante meter, waarin eveneens vier slaapkamers en badkamers zitten. In de villa is gezorgd voor veel licht, wat een rustige uitstraling geeft. Daarnaast kunt u ontspannen op één van de terrassen, welke zowel overdekt als open kunnen zijn. Neem tevens een duik in het ruime zwembad van negen bij vier meter en beleef een ontspannen tijd aan één van de mooie zandstranden aan de Cabopino stranden.

Jardines de Iberis

Met zes villa’s is het Jardines de Iberis project afgerond, wat stijlvolle, moderne villa’s zijn met een grote garage, een zwembad en diverse loungegelegenheden. Vanuit het huis kijkt u zo uit over de mooie Spaanse zandstranden. De hoge ligging van de villa’s geeft daarbij een idyllische sfeer.

Iberis Projects JARDINES DE IBERIS

Project Benahavís

Tot slot is een project in Benahavís afgerond, wat een gebied is dat in de bergen in Spanje ligt. Het ligt overigens ook vrij dichtbij de mooie stranden van de Costa del Sol. Dit project is erg grootschalig en heeft vele huiseigenaren blij gemaakt met een villa met vier slaapkamers en badkamers, een ruime garage, een groot zwembad en verschillende overdekte en open terrassen.

BENAHAVÍS